Gestió i localització de flotes

4GFlota és el sistema informàtic de localització GPS per al seguiment, control i gestió dels vostres vehicles. A través d’una aplicació web, sabreu la situació exacta dels vehicles de la vostra flota en temps real i així podreu gestionar-los de forma fàcil i segura i controlar-los amb un simple clic. El disseny basat en tecnologia web facilita la gestió de la flota des de qualsevol ordinador amb accés a Internet.

• Redueix el consum de combustible fins a un 22%
• Incrementa la productivitat dels vehicles en un 31%
• Minimitza els temps morts per inactivitat en un 25%
• Augmenta el rendiment dels conductors en un 23%

Més informació…

Solucions complementàries

El sistema 4GFlota s’integra perfectament amb tots els productes i serveis desenvolupats pel mateix equip d’enginyers. Totes aquestes solucions tenen com a objectiu cobrir les necessitats específiques de cada model de negoci.

Optimitzador de rutes

Moltes vegades els vostres vehicles comercials, de distribució o de servei tècnic fan rutes amb diversos punts de pas. En el millor dels casos feu càlculs complexos per decidir quin és el millor recorregut, però… realment creieu que la vostra ruta és òptima?

+ info

Gestió integral

Amb Docuvi® tindreu tota la informació centralitzada.
Controleu fàcilment les despeses del vostre vehicle: revisions mecàniques, consum de combustible, pneumàtics i fins i tot multes, sancions o pòlisses d’assegurança.

+ info

Conducció eficient

Sistema intel·ligent que millora l’eficiència energètica i augmenta la seguretat a la vostra flota.
Identifiqueu conductes agressives en la conducció, punts de risc en la seguretat, rutes poc rendibles o despeses mecàniques innecessàries.

+ info

Servei de distribució

Sistema de gestió i comunicació per als serveis de distribució de mercaderies. Podreu tenir els clients satisfets i comunicar-los amb antelació quan realitzareu el lliurament, si heu tingut algun retard per embussos o simplement en quin moment tornareu a visitar-los.

+ info

Aplicacions mòbils

El sistema 4GFlota també té solucions per al vostre telèfon mòbil o tauleta.

4GMobile

4GMobile és l’aplicació mòbil per als usuaris que han adquirit prèviament el sistema de localització en línia 4GFlota (www.4gflota.com). 4GMobile converteix els vostres mòbils en dispositius localitzables per 4GFlota.

4GFlota Connect

4GFlota Connect és només per als usuaris que han adquirit prèviament el sistema de localització en línia 4GFlota i els vehicles que portin instal·lat el dispositiu GPS 4GComDV3.

Condusiento

Condusiento és una aplicació de seguretat passiva per a aquelles persones que posen tots els sentits a la carretera. Condusiento sap quan s’està circulant i bloqueja l’ús del terminal mòbil mentre es condueix, evitant així distraccions innecessàries.