Descobriu el truc de les grans empreses per reduir despeses i millorar la gestió de vehicles


4GFlota és el sistema informàtic de localització GPS per al seguiment, control i gestió dels vostres vehicles. A través d’una aplicació web, sabreu la situació exacta dels vehicles de la vostra flota en temps real i així podreu gestionar-los de forma fàcil i segura i controlar-los amb un simple clic. El disseny basat en tecnologia web facilita la gestió de la flota des de qualsevol ordinador amb accés a Internet.

• Redueix el consum de combustible fins a un 22%
• Incrementa la productivitat dels vehicles en un 31%
• Minimitza els temps morts per inactivitat en un 25%
• Augmenta el rendiment dels conductors en un 23%
Avantatges del sistema


 1. Saber en tot moment on es troba el vostre vehicle.
 2. Reduir la despesa de combustible i els temps inactius.
 3. Millorar la rendibilitat i seguretat de la vostra flota.
 4. Aplicació 100% flexible que s’adapta a les vostres necessitats.
 5. L’únic a transmetre cada 8 segons sense cost addicional.
 6. Accés a través d’Internet sense instal·lacions addicionals.
 7. Actualització gratuïta de programari (no inclòs en solucions noves o solucions a mida).
 8. Generar informes detallats d’activitat, rutes, quilometratge, velocitat, sensors i punts d’interès.
 9. Accés per a múltiples usuaris o seus independents.
 10. Gaudiu de la cartografia més avançada gràcies a la nostra certificació Google Maps Enterprise.

Fem que el que és complex sigui simple


Mapa de localització per capes

El mapa de localització està basat en capes d’informació gràfica que l’usuari pot mostrar i ocultar lliurement. Aquest mètode permet obtenir una visió personalitzada dels elements que voleu veure, des de la situació actual dels vehicles, el recorregut realitzat, la informació del trànsit o els punts d’interès més propers, fins a mapes personalitzats o regions d’acció.

És possible activar totes les capes alhora o bé seleccionar els continguts que voleu mostrar a cada moment. Això permet una visió global de tota la informació que obté el sistema en una sola pantalla.Capes

 • Localització de vehicles
 • Historial de recorreguts
 • Cercador d’adreces
 • Punts d’interès
 • Regions / àrees
 • Trànsit
 • Info GeoRSS
 • Mapes personalitzats

Descobriu tot el que pot fer 4GFlota i el seu dispositiu GPS

Avui dia la tecnologia via satèl·lit ens permet saber la posició exacta de qualsevol dispositiu amb GPS a qualsevol lloc del món. El sistema 4GFlota disposa de 4GCom, un dispositiu avançat amb GPS incorporat que obté i transmet la informació des d’un vehicle en temps real. Aquesta informació es reflecteix sobre el mapa, on visualitzareu gràficament la posició exacta on és o ha estat el vostre vehicle.

Localització del vehicle

Vegeu en quin carrer o via es troben els vostres vehicles i conductors.

Velocitat

Observeu a quina velocitat es desplacen els vostres vehicles en qualsevol moment.

Estat del vehicle

Sapigueu quin és l’estat dels vostres vehicles: circulant, clau posada, motor apagat, avariat i d’altres sensors personalitzats

Creació d’informes

Elaboreu informes d’activitat, distància, velocitat, parades i jornades.

Punts d’interès

Assenyaleu sobre el mapa els vostres punts d’interès i determineu els missatges d’alerta.

Regions

Dibuixeu sobre el mapa àrees o regions personalitzades a les quals podreu assignar missatges d’alerta

Historial de recorregut

Reviseu l’historial d’on ha estat un vehicle en hores o dates anteriors, amb la possibilitat de visualitzar-ne el recorregut en 3D.

Grup de vehicles

Agrupeu els vehicles segons les vostres necessitats, en funció de la seva tipologia o característiques, facilitant-ne així la gestió.

Gràfiques i estadístiques

Prepareu estadístiques completes de temps en parada, nombre de parades, hores en circulació, quilòmetres recorreguts, etc.

Multiusuari

Gestioneu els usuaris d’accés al sistema amb privilegis personalitzats.

La gestió de flotes més potent

Afegiu més funcions a la vostra gestió de flotes i obtingueu la màxima rendibilitat al vostre negoci. I si encara necessiteu més funcions, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Us assessorarem professionalment, sigui quina sigui la vostra necessitat. Recordeu que 4GFlota té un capital humà ampli i especialitzat, capaç de desenvolupar qualsevol sistema que s’ajusti perfectament al que estigueu buscant.

Enviament de missatges i navegador a bord

La tauleta 4GFlota permet la comunicació en temps real de missatges predeterminats, la identificació del conductor del vehicle, la realització i recepció de trucades, la visualització de sensors analògics i digitals i la navegació GPS.

Obertura de vehicles sense contacte

Inalkey Car és el sistema de desbloqueig i accés destinat a vehicles de lloguer. Gràcies a la seva tecnologia de comunicació sense fil i al posicionament GPS, podreu accedir al vehicle en qualsevol moment sense necessitat d’anar a buscar les claus a l’oficina.

Clau intel·ligent iButton

Assigneu a cada conductor una clau intel·ligent iButton, la qual autoritza o prohibeix que s’engegui el vehicle. El sistema permet cancel·lar l’accés als vehicles de forma remota.

Sensors de temperatura, pressió, gir…

Disposeu d’una gamma àmplia de sensors analògics, com ara sensors de temperatura, pressió, gir o cabal, que podreu instal·lar a qualsevol vehicle.

Activadors digitals

La botonera és un dispositiu fàcil d’instal·lar al davantal del vehicle, amb el qual s’activen o desactiven les entrades digitals disponibles en els dispositius GPS de 4GFlota. A més, la botonera pot incorporar un lector de clau iButton al mateix dispositiu.

Identificació de remolcs

Un nou dispositiu permet identificar i comunicar el tipus de remolc que està transportant el cap tractor. El gestor de la flota podrà saber en qualsevol moment quin tràiler està transportant i obtenir un informe del total de remolcs que ha transportat i el temps d’enganxada.

Botó de pànic

Instal·leu aquest petit botó de forma oculta per comunicar a la central una emergència en temps real.

Càmeres PTZ

El sistema de videovigilància PTZ permet la visualització, gestió i emmagatzematge de les imatges recollides per les càmeres instal·lades a un vehicle. Les càmeres PTZ es poden controlar de forma remota, així l’usuari no hi ha de ser a prop. Ofereixen funcions de vídeo combinades amb funcions de moviment horitzontal, vertical i zoom. La mobilitat de la càmera permet als usuaris rastrejar un objecte en moviment.

Así funciona


La informació s’envia al núvol de servidors mitjançant un enllaç segur i es registra a la base de dades.

Qualsevol dels dispositius 4GCom instal·lats al vostre vehicle rep senyals constants des de diferents satèl·lits i n’obté la posició actual.

Podeu consultar i gestionar la informació del vostre vehicle tot accedint al servei de gestió 4GFlota a Internet.