4GFlota, la tecnologia més avançada adaptada a les necessitats dels nostres clients.


4GFlota és el sistema de localització GPS en temps real per al seguiment, control i gestió de flotes de vehicles i dispositius mòbils, tot aplicant la tecnologia més avançada adaptada a les necessitats dels nostres clients.

La solució completa, tant el maquinari com el programari, ha estat desenvolupada per INELCAN, Integra les últimes tecnologies de localització per satèl·lit (GPS), comunicacions mòbils (GSM, GPRS), lectura remota de dades (centraleta digital i tacògraf digital), sistemes d’informació geogràfica (GIS) i aplicacions web, i garanteix una actualització periòdica.

Gràcies a la qualitat dels seus productes i serveis i a les innovacions realitzades pel nostre personal qualificat, els nostres enginyers i doctors enginyers en telecomunicació i informàtica, la companyia s’ha posicionat a l’avantguarda del sector.

La nostra companyia integra tota la cadena de valor: el disseny i la fabricació d’equips GPS, el desenvolupament de programari per a mòbils, el desenvolupament de l’aplicació servidor, el desenvolupament de serveis d’integració, el desenvolupament a mida i el servei tècnic a domicili, tot garantint una resposta immediata davant de qualsevol necessitat del client.

Pantalla d’exemple de localització de vehicles de 4GFlota

Gràcies a la confiança dels nostres socis i aliances tecnològiques, oferim als nostres clients un catàleg ampli de solucions de màxima qualitat, tot garantint una innovació constant. Actualment comptem amb la confiança de:


Google Enterprise

Gràcies a la nostra llicència i als vincles amb les eines més avançades de Google Maps, podeu gaudir de tots els avantatges d’aquest gegant tecnològic.

Visiteu el lloc web

Canarias Excelencia Tecnológica

És un clúster d’empreses TIC que sorgeix de la necessitat de crear a Canàries una institució de caràcter privat i independent, compromesa amb el desenvolupament del sector i que lideri la diversificació econòmica de les nostres illes. Per això, les nostres activitats se centren en la promoció i la divulgació de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions com a factor clau de progrés econòmic i social al nostre arxipèlag.

Visiteu el lloc web

Cluster Canario del Transporte y la Logística

És una agrupació d’empreses, institucions i agents econòmics relacionats amb el sector del transport i la logística a Canàries, així com operadors i empreses amb negocis en el sector.

Visiteu el lloc web

Vodafone Canarias

Vodafone, multinacional especialitzada en telecomunicacions, col·laborarà amb 4GFlota com a soci tecnològic i oferirà als vostres clients els serveis i productes del sector.

Visiteu el lloc web

 

El més important del nostre equip és l’equip


Més de 30 professionals al vostre servei

El nostre capital humà, format per doctors, enginyers, tècnics i comercials, fa que cada producte i servei tingui un gran valor afegit: l’orgull de desenvolupar productes tecnològics que afavoreixin l’evolució empresarial dels nostres clients.


Treballeu amb nosaltres

En aquests moments no tenim llocs vacants, però si voleu podeu enviar el vostre currículum a rrhh@4gflota.com. Estarem encantats de tenir-vos en compte.

 

Lo más importante de nuestro equipo, es el equipo.


Más de 30 profesionales a su servicio

Nuestro capital humano compuesto por doctores, ingenieros, técnicos y comerciales hace que cada producto y servicio obtenga un gran valor añadido, el orgullo de desarrollar productos tecnológicos que favorezcan la evolución empresarial de nuestros clientes.


Únete a nuestro equípo

En estos momentos no disponemos de puestos vacantes, pero si lo deseas envía tu currículo a rrhh@4gflota.com, estaremos encantado de tenerte presente.